Boerenbusiness awards 2019

Boerenbusiness, onderdeel van DCA Groep, heeft twee awards geïntroduceerd. De Agribusiness Award en de Impact Award. Beide awards hebben als doel de agrarische sector te inspireren en positief onder de aandacht te brengen.

De Agribusiness Award is bedoeld voor diegene die zich heeft onderscheiden als het gaat om het verbeteren of vernieuwen van agrarische producten, diensten of processen. Belangrijk hierbij is dat de sector hiermee belangrijk betere resultaten, in brede zin, behaalt.

De impact Award zal worden toegekend aan degene die het meest heeft betekend voor de sector als het gaat om positieve impact. Een ambassadeur dus die met zijn of haar optreden waardering oogst en agrarische ondernemers aanjaagt, stimuleert en trots maakt.

De inschrijving voor de Boerenbusiness awards is geopend. Je kunt je inschrijven of een ander nomineren tot en met 15 oktober 2019.

Het gaat om de eer. Maar door mee te doen kom je (met je bedrijf) in de aandacht te staan. Je wordt ook uitgedaagd om je plannen en je verhaal nog beter te maken doordat je deze kunt pitchen voor een deskundig panel. De winnaar wordt uiteraard gelauwerd en zal langdurig in de aandacht staan. 

De deskundige jury staat onder leiding van Aalt Dijkhuizen zelf jarenlang bekend boegbeeld van de agrarische sector.

De Boerenbusiness awards voor het jaar 2019 zullen worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse Nationaal Economisch Landbouwcongres van Boerenbusiness op 18 december 2019 in Flint, Amerfoort.

Meer informatie over de Awards en de inschrijvingsprocedure kun je hier vinden.