Nationaal Economisch Landbouwcongres

Op 18 december organiseert Boerenbusiness in het Flint te Amersfoort voor de vierde keer op rij het Nationaal Economische Congres 2019. 

Het thema dit jaar is 'ondernemen in een ander klimaat'. Hiermee wordt gedoeld op de moeilijke omstandigheden waarin de agrarische sector zijn werk moet doen. Tijdens dit congres geven aansprekende sprekers hun visie op de markt en bieden zij ook aangrijpingspunten hoe om te gaan met uitdagingen als stikstof wetgeving, inclusieve landbouw, hightech en duurzame energie.

Het doel van het congres is om de agrosector te inspireren tot het maken van de juiste beslissingen gebaseerd op de juiste informatie, inzichten en modellen. Sprekers van onder andere het CBS en de Wageningen Universiteit dragen hier aan bij. Minister van Landbouw Carola Schouten bijt het spits af.

Tijdens deze dag worden ook twee belangrijke prijzen uitgereikt. de Agribusiness Award voor de de meest innovatieve agrariër en de Impact Award voor degene die de meeste impact op de sector heeft gemaakt. Dit wordt gedaan door Aalt Dijkhuizen, voorzitter van de vakjury.

Het aansprekende programma vind u hier: www.landbouwcongres.nl/programma. Vanaf die plek op de website kunnen ook kaarten worden besteld.

DCA-Markets zal ook aanwezig zijn op dit congres en staat u graag te woord over de ontwikkelingen in de markt en de rol die DCA speelt op het vlak van consultancy, risico management, pricing en de toepassing van (big) data.

Wilt u meer weten? Bel of mail naar DCA-Markets, René van 't Riet op 0646265874 of R.vantRiet@DCA.nl