Markttrends juni 2020 beschikbaar

De jongste uitgave van DCA-Markets Markttrends, bijgewerkt tot juni 2020 is beschikbaar. Na het lezen van dit rapport, bent u weer helemaal op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen van diverse gewassen en producten. Kennis die u kunt omzetten in rendement.

 

Hier vindt u het rapport: DCA Markets trends juni 2020. 

 

Het is duidelijk dat de markten nog altijd gedicteerd worden door het Corona virus. En dan vooral de effecten van lockdowns en de verlichting van die maatregelen. De aanhoudende droogte afgelopen maand heeft ook een groot effect op de agrarische markten. Het einde van deze marktsituatie is nog niet in zicht en de onzekerheid blijft.

 

Het is goed om te weten dat wij dit soort rapporten ook op maat maken. Met (uw) data die voor uw klanten of uw team belangrijk is.

Automatisch opgemaakt onder uw label. Maar u kunt bij ons ook terecht voor nieuwsbrieven, analyses en andere rapporten. U kunt, als u wilt, de content door onze analisten laten opstellen. De vormgeving en versturing regelen wij ook graag voor u. Net als de rapportages achteraf zo dat u weet wat uw bereik en effect is.

Bent u nieuwsgierig hoe wij als DCA bovenstaande aanpakken en begeleiden. Bel dan 06 46 26 58 74 of mail naar R.vantRiet@DCA.nl