Markttrends augustus 2020 beschikbaar

De jongste uitgave van DCA-Markets Markttrends, bijgewerkt tot augustus 2020 is beschikbaar. Na het lezen van dit rapport, bent u weer helemaal op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen van diverse gewassen en producten. Kennis die u kunt omzetten in rendement.

Hier vindt u het rapport: DCA Markets trends augustus 2020. 

Het is duidelijk dat de markten nog altijd gedicteerd worden door de onzekerheid rondom het Corona virus en de gevolgen daarvan op de markten. Verder waren de groeiomstandigheden wereldwijd relatief gunstig deze afgelopen maand. De dollar zakte aanzienlijk in waarde  ten opzichte van de Euro wat van invloed is op de export vanuit Europa. 

Het is goed om te weten dat wij dit soort rapporten ook op maat maken. Met (uw) data die voor uw klanten of uw team belangrijk is. Automatisch opgemaakt onder uw label. Maar u kunt bij ons ook terecht voor nieuwsbrieven, analyses en andere rapporten. U kunt, als u wilt, de content door onze analisten laten opstellen. De vormgeving en versturing regelen wij ook graag voor u. Net als de rapportages achteraf zo dat u weet wat uw bereik en effect is.

Bent u nieuwsgierig hoe wij als DCA bovenstaande aanpakken en begeleiden? Wilt u klanten periodiek informeren over de ontwikkelingen in uw markt, of mensen binnen uw bedrijf? Bel dan 06 46 26 58 74 of mail naar R.vantRiet@DCA.nl.